Despre noi 2018-01-17T10:43:39+00:00

Despre noi

Artişti profesionişti cu o experienţă de peste 15 ani în mii de spectacole susţinute în faţa a sute de mii de spectatori din România, Europa şi nu numai. Suntem Corina şi Grigo Grigorescu şi tot ce promitem este un spectacol magic pentru toată familia!

 

 

Fragilul, dar fascinantul balon de sapun devine un adevarat spectacol in mainile Corinei Grigorescu, prima artista care a realizat un show cu baloane de sapun in Romania, aducand in anul 2008 pe scena Festivalului pentru copii Ti Amo de la Onesti,  in premiera absoluta, un Bubbles Show.

Folosind o solutie speciala, punand in joc imaginatie si indemanare, Corina creeaza sub ochii spectatorilor carusele sau vulcani, ii incanta cu spectaculoasele baloane de sapun umplute cu fum ce i-au diferite forme pe masa magica cu led-uri, ii surprinde cu mega-baloane uriase sau ii acopera cu o ploaie vesela din baloane de sapun.

Grigo Grigorescu – amuzant şi talentat

A preluat de la părinţii săi faimoasa comedie muzicală „Omul Orchestră”. Folosindu-şi talentul, îndemânarea şi umorul, Grigo cânta la multe instrumente, jonglează, stă în balans pe role şi este protagonistul momentelor interactiv-distractive.

Grigo şi-a început studiile muzicale la vârsta de 6 ani şi este absolvent al Conservatorului de Muzică din Bucureşti.

În paralel cu activitatea pe care o desfăşoară în spectacolele noastre a colaborat, ca instrumentist, cu numeroase orchestre printre care şi Big Band-ul Naţional Radio, cântând alături de interpreţi de renume din România şi din alte ţări.