Petreceri 2018-01-17T10:28:55+00:00

Petreceri

Doriţi să organizaţi ziua de naştere a copilului dumneavoastră? Doriţi să organizaţi o petrecere-surpriza cuiva drag? Organizaţi un eveniment deosebit?

Oricare ar fi opţiunea dumneavoastră suntem pregătiţi să vă demonstrăm că noi avem soluţii uimitoare pentru o petrecere de neuitat. Aveţi la îndemână artişti cu o experienţă de peste 16 ani, care au participat la mii de spectacole în turnee naţionale şi internaţionale.

Lady Bubbles Show este un spectacol interactiv potrivit atât copiilor de toate vârstele, cât şi părinţilor sau bunicilor.

Pentru copii, spectacolele implică emoţii intense şi speciale: zâmbete, râsete, bucuria de a participa, de a învăţa ceva nou şi de a fi implicat.

Pentru a adăuga şi mai multă distracţie unei petreceri pentru copii, acolo unde spaţiul ne permite, putem adăuga o extradistractie pe care noi am intitulat-o „Ţopăiala pe cinste”.

Este vorba despre Jungle Bounce, castelul gonflabil, care este pregătit să-l primească pe copilul tău şi gaşca lui de prieteni pentru a se amuza ţopăind ca nişte iepuraşi.

*Trebuie să spunem că Jungle Bounce are nevoie de spaţiu pentru a fi amplasat ( aproximativ 4m lungime, lăţime şi înălţime) şi de curent electric pentru ca suflanta să-l umfle. Este ideal pentru petreceri sau evenimente care se pot ţine într-o curte sau un spaţiu mare.

Copiii şi adulţii de toate vârstele cu siguranţă vor fi încântaţi să intre într-un balon de săpun. Poate fi o experienţă de neuitat, un moment magic, o amintire dragă.

Nu uitaţi !!!

* Fie ca sărbătoriţi ziua de naştere a copilului dvs. , fie organizaţi o petrecere-surpriza cuiva drag sau poate sărbătorile de iarnă se apropie şi doriţi un eveniment special în perioada Crăciunului sau a Anului Nou, vă propunem un spectacol original, divers, interactiv şi distractiv ce poate deveni punctul culminant al petrecerii.

Toţi suntem diferiţi şi din experienţa ştim că atunci când este vorba de distracţie fiecare îşi doreşte să-şi particularizeze petrecerea cu tot felul de idei năstruşnice.
Pornind de la acest lucru, vă invităm la o discuţie despre data şi locul, numărul de persoane şi durata evenimentului pe care doriţi să-l organizaţi, iar noi vom reveni cu o ofertă.