Spectacole 2018-04-09T15:22:47+00:00

Spectacole

Invitatie la distractie!

Vino la spectacol, fii impresionat de magia lui.

De la cei mai mici pitici pan’ la cei mai cool bunici sunt invitati sa vada un show incredibil, un spectacol divers, original, interactiv si foaaaaarte distractiv.

Lady Bubbles Show este un spectacol de turneu care se joaca cu succes atat in tara, cat si in strainatate.

Ce ar putea fi mai fermecator decat un spectacol cu baloane de sapun?

*Spectacolele cu baloane de sapun sunt din ce in ce mai populare, iar magia lor va uimeste, va relaxeaza si va umple sufletul de bucurie.

Corina Grigorescu – alias Lady Bubbles –

Este un bubbles artist experimentat, cu un repertoriu uimitor de trucuri.

Fragilul, dar fascinantul balon de sapun devine un adevarat spectacol in mainile Corinei, prima artista care a realizat un show cu baloane de sapun in Romania. Folosind solutie si recuzita speciale, punand in joc imaginatie si indemanare, Lady Bubbles creeaza sub ochii vostri animalute simpatice, carusele si vulcani, va surprinde cu mega-baloane sau va acopera cu o ploaie vesela din baloane de sapun.

Omul orchestra

El – Grigo – vrea sa cante. Ea – Cucoana – nu il lasa, pentru ca vrea sa cante ea. si de aici… Omul orchestra – o poveste cu multe instrumente muzicale. Preluat din repertoriul familiei Grigorescu, una dintre familiile celebre in lumea circului, Omul orchestra este spectacolul de debut al Corinei si a lui Grigo Grigorescu, un numar muzical de succes atat in Romania cat si pe scenele internationale.

Alte surprize din spectacol

In spectacol, Lady Bubbles si Grigo va dezvaluie si alte abilitati, surprinzand publicul cu numere de jonglerie, balans pe role, Hula-Hoop sau quick change.

* De-a lungul anilor am colaborat cu artisti, muzicieni, dansatori sau animatori profesionisti care au dat un plus de energie reprezentatiilor noastre.